Spānijas čempionvienības Madrides "Real" galvenais treneris Fabio Kapello varētu beigt trenera karjeru, ja viņam nāksies pamest savu pašreizējo klubu.
Jau ziņots, ka "Real" svētdien izcīnīja pirmo Spānijas čempionu titulu pēdējo četru gadu laikā un pēdējās kārtas spēlē ar rezultātu 3:1 uzvarēja Maljorkas "Real" vienību. Lai gan ir izcīnīts tituls, tomēr Kapello nākotne klubā nav skaidra. Paredzams, ka drīz viņa vietā stāsies cits treneris.

"Labākajiem klubiem jau ir treneri. Tas nozīmē, ka ar saņemto divu gadu algu varētu tikai iet atvaļinājumā," Kapello otrdien teica intervijā laikrakstam "Gazzetta dello Sport".

"Tas ir kā mest gaisā monētu," Kapello izteicās par savām izredzēm palikt ar "Real". "Es tikai zinu to, ka vēlos komandai palīdzēt uzvarēt UEFA Čempionu līgā. Esmu jau pasūtījis 19. jūlijā lidmašīnas biļeti, jo 20. jūlijā sāksies treniņi."

Kā reālākais Kapello aizstājējs minēts Latvijas izlases uzbrucēja Māra Verpakovska pārstāvētā kluba "Getafe" galvenais treneris Bernds Šusters, kurš pirmdien apstiprināja interesi kļūt par "Real" treneri.

"Jau kopš pirmās dienas klubā jūtos kā lasis, kurš peldētu pret straumi," Kapello vērsās pie "Real" prezidenta Ramona Kalderona. "Man ir nepieciešams izrunāties ar viņu. Viņš mani šeit uzaicināja, lai palīdzētu uzvarēt. Mēs uzvarējām, un šķiet, ka es savu uzdevumu esmu izpildījis."

Kapello atzina, ka nekad nevarētu trenēt Spānijas vicečempionvienību "Barcelona", jo tā kļūtu neuzticīgs "Real" vienībai, bet viņš labprāt trenētu laba līmeņa valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!