Latvijas basketbola čempionvienības "Ventspils", kas vakar ULEB kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē viesos dramatiskā cīņā ar 93:99 zaudēja Vrsačas "Hemofarm", galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc neveiksmes atzina, ka viņa vadītā komanda labu sniegumu nerādīja visas 40 minūtes.
Kā ziņots, vakar Serbijā un Melnkalnē ventspilniekiem vēl mača pēdējā ceturtdaļā bija 15 punktu pārsvars, tomēr beigās Latvijas spēcīgākais klubs zaudēja ar 93:99.

"Mēs labi nospēlējām tikai 35 minūtes, bet spēle ilgst 40 minūtes. Mēs kontrolējām spēli gandrīz visu laiku, taču ne pēdējās minūtēs, un tas mums maksāja uzvaru," pēcspēles preses konferencē teica Muižnieks. "Mums bija grūti apturēt "Hemofarm" uzbrukumu un viņu trīspunktu metējus."

Jāpiebilst, ka pēdējās minūtes "Ventspils" aizvadīja bez piecas piezīmes sapelnījušajiem "garajiem" basketbolistiem Bruno Pētersona, Brendana Raita un Mārtiņa Skirmanta. Tāpat laukumu pirms laika ar piecām piezīmēm bija spiests atstāt "Ventspils" kapteinis Aigars Vītols.

Šo spēlētāju iztrūkumu kā vienu no neveiksmes iemesliem minēja arī Muižnieks. "Zaudējām arī tāpēc, ka mūsu "garie" piezīmju dēļ bija atstājuši laukumu. Tas bija galvenais iemesls mūsu neveiksmei mača pēdējās minūtēs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!