Latvijas vīriešu basketbola izlasei 2007.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā ir gatavs palīdzēt arī centrs Kaspars Kambala, intervijā Latvijas Neatkarīgajai televīzijai (LNT) paziņoja pats sportists.
Kā zināms, pagājušajā gadā Latvijas izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks komandas sastāvā dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā neiekļāva Kambalu, kurš gan masu medijiem paziņoja, ka pats ir atteicies no spēlēšanas izlasē.

Savukārt šogad pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas Kambala sākotnēji bija valstsvienības kandidātu sarakstā, taču vēlāk basketbolists pats paziņojis, ka nevarēs šogad palīdzēt valstsvienībai.

"Gatavs vienmēr [spēlēt izlasē]. Paskatīsimies kādi apstākļi būs. Uz visu skatos optimistiski," intervijā LNT tagad saka Kambala, kurš augustā ar Muižnieku bija ticies Rīgā pirms Eiropas čempionāta atlases turnīra.

"Kompromiss var tikt panākts. Mēs visi esam profesionāļi, katrā dzīves momentā ir jāpieņem tam brīdim atbilstošs lēmums," skaidro Kambala. "Toreiz bija tāds lēmums, ir pagājuši divi gadi, es esmu mainījies kā spēlētājs, un viņš ir mainījies kā treneris, un skatīsimies ar svaigu prātu un svaigu pieeju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!