Foto: LETA
"Ķekavas" komanda piektdien kļuva par "Elvi florbola līgas" dāmu turnīra bronzas medaļas ieguvējām, jo Lielvārdē ar 8:6 (0:3, 3:1, 5:2) pārspēja "Ķekavas Bulldogs".

Uzvarētājām trīs vārtus jeb "hat-trick" šajā mačā iemeta Paula Brunovska, kamēr pretiniecēm ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Anna Mūrniece.

Šis mačs "Ķekavas" komandai sākās ļoti neveiksmīgi, jo otrās trešdaļas 15. sekundē pretinieču florboliste Natālija Babjuka panāca jau 4:0 par labu "Ķekavas Bulldogs". Tomēr vairākkārtējām Latvijas medaļniecēm izdevās lauzt šīs cīņas gaitu, jo otrā perioda gaitā izdevās atspēlēt trīs vārtus un pietuvoties līdz minimumam.

Lai arī noslēdzošā perioda pirmajās minūtēs Kate Jeige panāca 5:3, turpmākajās minūtēs "Ķekava" guva piecus vārtus pēc kārtas un pārņēma vadību, kas arī ļāva iegūt bronzas medaļas.

"Ķekavas" florbolistes pie medaļām tika septīto sezonu pēc kārtas, turklāt arī pērn tā bija bronza, lai gan pirms tam divreiz tika spēlēts finālā.

Otro gadu pēc kārtas finālā "Arēnā Rīga" sestdien spēlēs titulētā Kocēnu "Rubene" un NND.

Pirms tam pusfināla sērijā "Rubene" ar 3-0 apspēlēja "Ķekavas Bulldogs" vienību, kamēr NND ar tādu pašu rezultātu apspēlēja "Ķekavu".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempionēm tika kronētas "Rubenes" florbolistes, kuras finālā ar 6:1 uzvarēja NND.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!