Itāļu speciālists Fabio Kapello var zaudēt Spānijas futbola komandas Madrides "Real" galvenā trenera amatu, pirmdien informē spāņu mediji.
Kā pirmdien ziņo spāņu sporta laikraksts "Marca", pēc "Real" svētdien piedzīvotā zaudējuma Spānijas čempionātā spēlē savā laukumā komandai "Levante" ar 0:1, Kapello bija aptuveni 40 minūšu gara saruna ar komandas vadību.

Tiek ziņots, ka jau pirmdien Kapello var tikt atbrīvots no amata, turklāt zem jautājuma zīmes ir arī Ramona Kalderona palikšana prezidenta amatā.

Kapello pēdējā laikā ir izpelnījies "Real" līdzjutēju kritiku. Savukārt spēlē ar "Levante" līdzjutēji skaļi prasīja Kalderona atkāpšanos.

"Es nedomāju par atkāpšanos," teica Kapello. "Es esmu apņēmības pilns izpildīt mana līguma nosacījumus. Es jau ilgi strādāju par treneri, un es esmu pieradis pie līdzjutēju un preses pārstāvju spiediena brīžos, kad komandai klājas grūti."

Zaudējums čempionāta pastarītei "Levante" "Real" futbolistiem kļuva jau par septīto šajā čempionātā un par ceturto pēdējās sešās spēlēs.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā "Real" ar 38 punktiem 21 spēlē ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!