Par Latvijas basketbola čempionu "Ventspils" galvenā trenera Kārļa Muižnieka palīgu jau tuvākajā laikā oficiāli kļūs "Bumerangs/Gulbene/ASK" treneris Agris Galvanovskis, pirmdien vēsta laikraksts "Vakara Ziņas".
Jau ziņots, ka Muižnieka ilggadējais palīgs Zvirgzdiņš februārī piekrita piedāvājumam kļūt par Krievijas sieviešu komandas Maskavas "Dinamo" galveno treneri.

"Ventspils" vadība jau ir uzsākusi pārrunas ar Galvanovski, un, visticamāk, jau šonedēļ varētu tikt noslēgta vienošanās. "Būtu muļķīgi slēpt, ka šādas pārrunas notiek, un laikam būtu muļķīgi no šāda piedāvājuma atteikties. Iespējams, jau nākamnedēļ sarunās tiks pielikts punkts," saka Galvanovskis. "Man kā trenerim tā būtu ļoti laba izaugsmes iespēja, jo nevar taču salīdzināt Ventspils un Gulbenes iespējas, turklāt pašreiz izskatās, ka Gulbenē basketbola iespējas tuvākajā nākotnē varētu kļūt sliktākas."

"Ja vienošanās ar ventspilniekiem tiks panākta, tad 1.aprīlī pēdējā [SEB Baltijas Basketbola līgas] BBL spēle pret "Dalkia/Nybit" man būs reizē arī pēdējā pie Gulbenes komandas stūres," piebilst Galvanovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!