Foto: Publicitātes foto
Par Latvijas Virslīgas handbola čempionāta "Baltatour" labākajiem spēlētājiem pretinieku komandu vērtējumā martā atzīti Oskars Pāvils (HK "Vaiņode") un Laura Ņeverovska (Dobeles "SS/REIR").

Divās spēlēs pret "LAT-96" un "HK Ogre" Oskars Pāvils guva deviņus vārtus, bet HK "Vaiņdode" izcīnīja vienu uzvaru un regulāro turnīru noslēdza sestajā vietā. Ar 69 vārtiem 18 mačos 20 gadus vecais spēlētājs ir savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs. Ceturtdaļfinālā līdz divām uzvarām "HK Vaiņode" tiksies ar "HK Ogre" handbolistiem. 

Dobeles "SS/REIR" handboliste Laura Ņeverovska ar 188 vārtiem 17 spēlēs ir pārliecinoši rezultatīvākā turnīra spēlētāja, tuvāko sekotāju Elitu Ekerti apsteidzot par 53 vārtiem..

20 gadus vecā spēlētāja ar 24 precīzajiem metieniem bija arī Latvijas izlases labākā vārtu guvēja IHF/EHF "Challenge Trophy" Grieķijā, kurā mūsu valstsvienība finišēja piektajā vietā. Dobeles handboliste par "Baltatour" labāko spēlētāju atzīta otro mēnesi pēc kārtas - februārī šo titulu ieguva Elīna Freiberga

Martā Dobeles SS/REIR ceturtdaļfinālā divu spēļu summā pārspēja Salaspils SS, un pusfinālā līdz divām uzvarām tā tiksies regulārā turnīra uzvarētāju Stopiņu NHK. Pirmo spēli handbolistes aizvadīs 5. aprīlī plkst. 15:00 Dobelē.

Par Latvijas 1. līgas čempionāta marta labāko spēlētāju atzīts "ONSC/HK Ogre" vārtsargs Aleksandrs Vasiļjevs. Spēlē ar "Celtnieks/Vangaži" ogrēnieši piektdien izcīnīja pirmo punktu sezonā - 28:28. Jau šajā nedēļas nogalē tiks noskaidroti visi čempionāta medaļu īpašnieku. Pagājušajā nedēļā priekšlaicīgi 1.līgas zelta medaļas otro gadu pēc kārtas nodrošināja "RTU-S", bet mačos Spuņņciemā un Rīgā tiks noskaidroti sudraba un bronzas godalgu īpašnieki. Uz šī kaluma medaļām pretendē "SK Latgols juniori", "Jūrmalas Sports-2" un "Skrīveri/Aizkraukle".

"BALTATOUR" labākie spēlētāji šajā sezonā:

 Oktobrī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Elita Ekkerte (Stopiņu NHK), Emīls Kurzemnieks (Dobeles SS)

Novembrī: Aleksandrs Krastiņš (Dobeles Tenax), Dace Potapova (Salaspils SS), Emīls Kurzemnieks (MSĢ/LAT-98)

Decembrī: Lauris Ozoliņš (HK Ogre), Agnija Malceniece (LAT-98), Emīls Kurzemnieks (MSĢ/LAT-98)

Janvārī: Toms Lielais (LAT-96), Agnija Malceniece (LAT-98), Romualds Akimovs (RTU-S)

Februāri: Andris Lazda (Stopiņu NHK), Elīna Freiberga (Dobeles SS/REIR), Jānis Kokainis (Skrīveri/Aizkraukle)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!