Foto: Publicitātes foto
Pasaules junioru frisbija čempionātā Latvijas U-19 izlases meitenes tikās ar apakšgrupas līderēm, savukārt vīrieši, spītējot negaisam un pretinieku kavējumam, aizvadīja divas labas spēles grupu turnīrā un kvalifikācijā, informē Latvijas Frisbija federācija.

Latvijas U19 sieviešu izlase trešdien smagi zaudēja Kanādas valstsvienībai ar rezultātu 2:17. Bija redzams, ka pretinieces ir krietni ātrākas un fiziski spēcīgākas. Otrā spēle pret apakšgrupas otro spēcīgāko komandu, Itāliju, iesākumā bija sīva un mūsu meitenēm izdevās parādīt labu pretestību, tomēr pēc puslaika mājinieces pakāpeniski palielināja punktu pārsvaru, rezultātā zaudējums ar 10:17. Ceturtdien meitenes turpinās cīņu pirms izslēgšanas spēlēm un spēkosies ar kaimiņvalsti Krieviju.

Latvijas U19 vīriešu izlase trešdien pēdējās grupas spēlē sāpīgi piekāpās Krievijas izlasei ar 13:15. Jāpiemin, ka Krievijas izlase kavējās un mūsu juniori piekrita nogaidīt pusstundu no paredzētā spēles sākuma. Otro dienas spēli pret apakšgrupas ceturto spēcīgāko komandu, Taivānas izlasi, atkal pamatīgi ietekmēja laika apstākļi, kas joprojām ir mainīgi un īpaši nelutina juniorus. Šī spēle tika pārtraukta zibens dēļ. Spēle bija ļoti sīva, mūsu puišiem lieliski demonstrējot savu ātrumu un precizitāti, un pārtraukšanas brīdī rezultāts uz tablo 9:4 par labu mūsējiem. Spēle tiks turpināta ceturtdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!