Foto: Publicitātes foto
Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs piektdien Polijā izcīnīja 19. vietu Starptautiskās Militārās sporta asociācijas (CISM) rīkotajā pasaules čempionātā karavīriem.

Švecovs summā tika pie 1381 punkta, kas deva 19. vietu, bet visu goda pjedestālu aizņēma ungāri, čempiona laurus ar 1446 punktiem plūcot titulētajam Ādamam Maroši, kurš ir Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas laureāts.

Otrais ar 1442 punktiem bija Roberts Kaša, kurš arī šī gada pasaules čempionātā izcīnīja sudrabu, bet trešajā vietā ar 1436 punktiem ierindojās Šoma Tomaščovs.

Paukošanā Švecovs uzvarēja 12 no 35 dueļiem, kas ar 173 punktiem bija 34 rezultāts starp 36 sportistiem. Peldēšanā viņam 309 punkti un devītā vieta, jāšanā 300 punkti un ceturtais rezultāts, bet apvienotajā šaušanas un skriešanas disciplīnā Švecovs ar 607 punktiem bija 21.vietā.

Švecovs šosezon Eiropas čempionātā bija desmitais, bet Pasaules kausa finālā izcīnīja 12.vietu. Savukārt augusta beigās notikušajā pasaules čempionātā viņš nepiedalījās, bet vienīgais Latvijas pārstāvis meistarsacīkstēs Ruslans Nakoņečnijs izcīnīja 22. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!