Foto: AFP/Scanpix
Latvijas U-17 meiteņu handbola izlase pirmdien Klaipēdā Eiropas čempionāta (EČ) otrās divīzijas turnīra pirmajā spēlē ar 14:39 (5:21) piekāpās Ukrainai.

Latvijas izlases rindās ar četriem vārtiem rezultatīvākā bija Jūlija Damenauska, bet trīs precīzi metieni Madaras Cibuļskas un Jeļizavetas Haindravas kontā.

Latvijas handbolistes spēles pirmajā desmit minūtēs nespēja gūt vārtus un nonāca iedzinējos ar 0:11. Arī turpmākajā cīņas gaitā laukumā dominēja ukrainietes, Latvijas izlasei ciešot zaudējumu ar 14:39.

Otrdien Latvijas handbolistes B apakšgrupā spēkosies ar mājiniecēm lietuvietēm, trešdien tiksies ar Lielbritānijas izlasi, bet sestdien cīnīsies ar Somiju. Savukārt svētdien pret kādu no A apakšgrupas komandām (Turciju, Portugāli, Itāliju, Gruziju vai Baltkrieviju) tiks aizvadīts mačs par vietu.

Latvijas U-17 izlasi čempionātā vada Inals Doguzovs, kuram asistē Kristīne Klementjeva.

Latvijas U-17 meiteņu handbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta otrās divīzijas turnīrā:

Letīcija Veinberga, Anna Aleksa Stankeviča, Patrīcija Zālīte, Patrīcija Prūse, Jūlija Damenauska, Linda Kvedere, Ērika Sirsniņa, Jeļizaveta Žigalkina, Linda Krole, Jeļizaveta Haindrava, Madara Cibuļska, Juta Bindemane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!