Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien aizvada ceturto spēli 2007.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, savā laukumā Rīgā tiekoties ar Horvātijas valstsvienību.
Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē varēs vērot arī LTV7.

Latvijas izlases sastāvs šodienas spēlei kļūs zināms tikai pēc rīta treniņa. Iespējams, ka Latvijas izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks sastāvā, salīdzinot ar pirmajām trīs spēlēm, veiks izmaiņas, jo pēc traumas izārstēšanas kopā ar komandu trenējas arī Mārtiņš Skirmants.

Latvijas izlase Eiropas čempionāta kvalifikāciju uzsāka tieši ar smagu zaudējumu spēlē pret šodienas pretiniekiem horvātiem - izbraukumā Latvija zaudēja ar 56:84. Otrajā spēlē Latvijas basketbolisti Rīgā ar 84:54 sagrāva Igauniju, bet pēc tam guva uzvaru arī Dānijā - 90:74.

Savukārt Horvātija pirmajās trīs spēlēs guva trīs pārliecinošas uzvaras - bez Latvijas horvāti ar 92:67 sagrāva Dāniju un ar 76:47 Igauniju.

Nākamo spēli Latvijas basketbolisti aizvadīs 13.septembrī, viesos tiekoties ar Igauniju, bet 16.septembrī ar spēli pret Dāniju savā laukumā beigs turnīru.

Eiropas čempionāta finālturnīrā iekļūs visu četru kvalifikācijas grupu uzvarētāji, kā arī divi labākie otro vietu ieguvēji. Pārējās desmit izlases papildu turnīrā varēs cīnīties vēl par ceļazīmi uz Eiropas čempionātu.

Latvijas izlase: Kristaps Valters, Sandis Buškevics, Jānis Blūms, Sandis Valters, Kristaps Janičenoks, Aigars Vītols, Armands Šķēle, Ivars Timmermanis, Gatis Jahovičs, Uvis Helmanis, Kaspars Cipruss, Mārtiņš Skirmants un Raitis Grafs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!