Foto: Reuters/Scanpix

Prestižajai "Laureus" pasaules sporta izcilības balvai šogad ir nominēti vieglatlēts Useins Bolts, tenisisti Serēna Viljamsa un Rafaels Nadals un golferis Taigers Vudss, informē Starptautiskā Sporta preses asociācija (AIPS).

Pretendentu pulkā pēc mediju balsojuma bez šiem četriem sportistiem ir arī četrkārtējais F-1 čempions Sebastjans Fetels un krievu kārtslēcēja Jeļena Isinbajeva, bet viena no lielākajām balvas intrigām ir jautājums, vai Madrides "Real" un Portugāles futbola izlases spēlētājam Krištianu Ronaldu un Maiami "Heat" basketbolistam Lebronam Džeimsam izdosies kļūt par pirmajiem komandu sporta veida pārstāvjiem, kas iegūs individuālo "Laureus World Sportsman" balvu.

"Action Sports" konkurencē līderi ir skeitborderis Bobs Bērnkvists un snovbordists Šons Vaits, bet komandu ieskaitē nominēti ir Minhenes "Bayern", Brazīlijas futbola izlase, Jaunzēlandes "All Blacks", Maiami "Heat", F-1 čempionvienība "Red Bull" un amerikāņu tenisisti, dvīņubrāļi Bobs un Maiks Braieni.

15. "Laureus" sporta izcilības balvu pasniegšana, izvērtējot 2013.gada rezultātus, šogad notiks Malaizijas galvaspilsētā Kualalumpurā 26.martā. Kopumā tiks piešķirtas balvas septiņās nominācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!