Foto: F64
Leģendārs skeiteris Bams Margera nolēmis atsākt savu karjeru, pie tam viņš izvēlējies skeitborda kompānijas "Element" profesionālās komandas pārstāvja, latvieša, Madara Apses modeļa skrituļdēli, raksta portāls "jenkemmag.com".

Intervijā portālam viņš stāstīja, ka iepriekš savu karjeru noslēdza, jo savainojumu dēļ vairs nevarēja parādīt tos trikus, kurus demonstrēja agrāk. Tomēr gadu gaitā viņš ļoti noilgojās pēc šī sporta veida, un Barselonā Margera nopirka skrituļdēli.

"Tas bija sērfinga, snovborda un skeitborda veikals. Tur mani neviens neatpazina. Nopirku Madara Apses "Element" dēli," sacīja Margera, kurš pats sev skrituļdēli nebija pircis 20 gadus.

Margeru leģendāru padara viņa popularitāte, ko savulaik guva tādos MTV šovos kā "Jackass", "Viva La Bam" un citos, tajos regulāri izpildot pārgalvīgus trikus. Viņam bija vairākas pašam savas skeitborda ekipējuma līnijas un kopš 2001. gada Margera bija "Element" komandā, savu meistarību atrādot ietekmīgā zīmola skeitborda filmās. Karjeras beigšanā lomu nospēlēja arī ģimenes apsvērumi un viņa "Jackass" kolēģa Raiena Dana pāragrā nāve.

Madars Apse 2014. gadā kļuva par pirmo latvieti, kurš svinīgi ir uzņemts profesionālo skeiteru aprindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!