Foto: LETA
Pirmo zaudējumu piecās jaunās Latvijas vīriešu florbola čempionāta sezonas spēlēs piektdien piedzīvoja valsts vicečempioni Cēsu "Lekrings", kas ar 8:13 (3:3, 2:2, 3:8) izbraukumā piekāpās "Ķekavai".

Spēles uzvarētāju noteica pieci pēc kārtas gūtie vārti, kas mača trešajā trešdaļā padevās mājiniekiem, rezultātam tādējādi kļūstot 12:7 "Ķekavas" labā.

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Ēriks Akulovs, kura kontā arī divas rezultatīvas piespēles, bet pa diviem vārtiem guva Mārtiņš Jarohovičs un Gunārs Klēģers.

Tikmēr "Lekrings" komandas rindās ar trijiem vārtiem izcēlās Andris Rajeckis, kamēr Aleksandrs Abramovs tika pie diviem precīziem raidījumiem.

"Lekrings" komanda ar 12 punktiem piecās spēlēs gan saglabāja kopvērtējuma pirmo vietu, bet otrajā pozīcijā ar deviņiem punktiem četrās cīņās atrodas valsts čempionvienība RTU/"Inspecta". Trešo pozīciju ar sešiem punktiem četrās spēlēs ieņem Stalbes "Pārgauja", bet "Ķekava" ar sešiem punktiem trijos mačos pašlaik atrodas piektajā vietā.

Latvijas čempionātā, kas tiek aizvadīts jau 19.reizi, šogad piedalās 13 komandas.

Kā ziņots, pagājušās sezonas finālsērijā līdz četrām uzvarām RTU/"Inspecta" komanda ar 4-0 pieveica "Lekrings" florbolistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!