Slavenais boksa reklamētājs Dons Kings piedāvājis Lenoksam Luisam 12,5 miljonus ASV dolāru, lai viņš aizvadītu vēl vienu cīņu ar tagadējo WBC - IBF smagsvara čempionu Hasimu Rahmanu.
Piedāvājums tika izteikts Dona Kinga preses konferencē Pekinā, kas tika veltīta Džona Ruisa un Evandera Holifīlda savstarpējai cīņai, kurā Ruiss aizstāvēs savu WBA smagsvara titulu. "Es viņu nolikšu nokdaunā,", paziņoja Holifīlds, kurš jau piekto reizi cenšas atgūt smagsvara titulu. Iepriekšējās četras bija nesekmīgas.

"Viņš runā par to, kā kļūs par pieckārtēju čempionu, taču es neesmu ievērojis, ka viņš būtu kļuvis par četrkārtēju čempionu," teica Ruiss, kurš smagsvara titulu ieguva cīņā ar Holifīldu martā.

WBC - IBF čempionam Hasimam Rahmanam,,kurš savu titulu ieguva, piektajā raundā noliekot Luisu nokdaunā, bija paredzēta cīņa ar Davidu Izonu, taču ASV boksa vadība nolēma, ka Rahmanam ir vēlreiz jācīnās ar Luisu vai arī viņam tiktu aizliegts cīnīties 18 mēnešus.

"Hasims Rahmans ir gatavs cīnīties ar Lenoksu Luisu jebkurā laikā," teica Kings. "Mēs piedāvājam Luisam 12,5 miljonus ASV dolāru, kas ir vairāk nekā viņš saņēma, izejot ringā kā čempions un zaudējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!