Foto: F64
Svētdien, 8.jūlijā, Latvijas III Olimpiādes pēdējā sacensību dienā sadalīti medaļu komplekti visos komandu sporta spēļu veidos.

Basketbolā vīriešiem finālā Liepāja pēdējā mača sekundē ar 74:72 uzvarēja Saldus novadu, bet spēlē par trešo vietu Gulbenes novads ar 91:81 apspēlēja Ventspili. Finālmačā vadībā pārmaiņus bija abas komandas, bet precīzais Toma Leitera metiens līdz ar spēles beigām izrādījās uzvaru nesošais Liepājai.

Basketbolā sievietēm finālā Rīga ar 78:55 uzvarēja Kandavas novadu, bet mačā par trešo vietu Ventspils ar 87:54 pieveica Liepāju.

Futbolā vīriešiem finālā Liepāja ar 1:0 uzvarēja Rīgu. Bronzas godalgas izcīnīja Ventspils komanda, kas ar 3:1 pieveica Jelgavu. Cīņā par 5.vietu Salaspils novads ar 3:0 uzvarēja Valmieru.

Futbolā sievietēm par čempionēm kļuva Liepāja, kas apļa turnīrā aiz sevis atstāja Rīgu, Tukuma novadu, Pļaviņu novadu un Ventspili.

Handbolā vīriešiem finālā Dobeles novads ar 30:21 uzvarēja Rīgu, bet spēlē par trešo vietu Vaiņodes novads ar 29:27 uzvarēja Jūrmalu.

Handbolā sievietēm par čempionēm kļuva Stopiņu novads, kas grupu turnīrā ieguva sešus punktus. Dalītu otro vietu ar trim punktiem izcīnīja Ludzas novads un Rīga. Abām komandām papildrādītāji bija vienādi.

Volejbolā vīriešiem par čempioniem kļuva Rīga (9 punkti), kas apsteidza Daugavpili (6), Mārupes novadu (3) un Jelgavas novadu (0).

Volejbolā sievietēm viena apļa turnīrā uzvarēja Jelgava (9 punkti), kas apsteidza Babītes novadu (5), Daugavpili (4) un Valmieru (0).

Regbijā vīriešiem par čempioniem kļuva Jūrmala, kas apsteidza Ķekavas novadu un Bauskas novadu.

Jau iepriekš ziņojām, ka regbija turnīrā sievietēm uzvarēja Rīga, kas aiz sevis atstāja Jūrmalu un Jelgavas novadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!