Slavenajam Itālijas futbola klubam "AC Milan" pirmdien neizdevās vienoties ar spāņu grandu Madrides "Real" par brazīliešu uzbrucēja Ronaldo iegādi.
"Šobrīd nav nekādas vienošanās. Mēs tiksimies jau rīt, lai turpinātu pārrunas," pirmdienas vakarā žurnālistiem pavēstīja "AC Milan" viceprezidents Adriano Galjāni. "Mēs piedāvājām septiņus miljonus eiro, bet "Real" vēlas astoņus, tāpēc neesam vienojušies par summu."

Pagājušajā nedēļā jau tika ziņots, ka abas puses ir panākušas vienošanos, taču līgums tomēr netika noslēgts. Pats futbolists pagājušajā nedēļā ieradās Milānā, kur jau izgāja medicīniskās pārbaudes.

30 gadus vecais Ronaldo agrāk jau spēlēja Itālijā - no 1997. līdz 2002.gadam viņš aizstāvēja citu Milānas komandu - "Inter". 2002.gadā spēlētājs par 45 miljoniem eiro (31,6 miljoniem latu) tika pārdots "Real".

Šajā sezonā Ronaldo zaudēja vietu "Real" sastāvā un vairākas reizes izpelnījās komandas galvenā trenera Fabio Kapello kritiku par savu fizisko kondīciju. Šīs sezonas Spānijas čempionātā Ronaldo aizvadīja tikai sešas spēles, kurās guva vienus vārtus. Vēl vienus vārtus viņš guva Spānijas Karaļa kausa izcīņas spēlē ar trešās līgas komandu "Ecija".

Ronaldo līgums ar "Real" beidzas 2008.gada jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!