Foto: Publicitātes foto

Lai atrastu nākotnes čempionus un olimpiešus, Murjāņu Sporta ģimnāzijas (MSĢ) struktūrvienībā "Jūrmala" izsludināts jauno audzēkņu atlases konkurss airēšanas, smaiļošanas un kanoe nodaļās, informē MSĢ preses dienests.

Šā gada 6. maijā MSĢ teritoriālajā struktūrvienībā "Jūrmala" (Jaunā iela 66, Majori) notiks jauno audzēkņu uzņemšanas konkurss airēšanas, smaiļošanas un kanoe airēšanas nodaļās. Dokumentu pieņemšana notiks no plkst. 9 līdz 10.

Atlases konkursā notiks medicīniskā apskate, sporta normatīvu kārtošana (60 m un 1600 m skrējiens, tāllēkšana no vietas, pievilkšanās zēniem un vēderprese meitenēm), mācību tests (matemātika, angļu valoda, latviešu valoda (pārspriedums)) tiem, kuri stājas 10. klasē.

Līdzi jāņem laika apstākļiem piemērots sporta tērps, pildspalva un dokumenti: 2. semestra sekmju izraksts, 1. semestra liecības kopija, dzimšanas apliecības un pases kopijas, medicīniskā izziņa no ģimenes ārsta (Nr. 027/u vai 86-u forma), EKG un EHO kardiogramma (vai pieraksts uz to), vecāku iesniegums, raksturojums, ja skola tādu izsniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!