Pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma ULEB kausa izcīņas astotdaļfināla pirmajā spēlē Izraēlas klubam "Hapoel", Latvijas čempionvienības "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks uzsvēra, ka viņa vadītajai komandai joprojām ir izredzes iekļūt turnīra astotdaļfinālā.
Jau ziņots, ka ventspilnieki izbraukumā "Hapoel" zaudēja ar rezultātu 73:88.

"Spēles sākumā mēs nevarējām apturēt "Hapoel" garos spēlētājus un slikti cīnījāmies par atlēkušajām bumbām," teica Muižnieks. "Otrajā puslaikā jau spēlējām labāk un rezultātā izlīdzinājāmies."

"Mēs varējām spēli beigt ar labvēlīgāku rezultātu, tomēr pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Tagad mums būs jāskatās, kā labot savas kļūdas, tomēr, tā kā šī spēle ilgst 80 minūtes, mums ir tikpat lielas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā kā "Hapoel"," teica "Ventspils" galvenais treneris.

"Protams, ka mēs neesam apmierināti ar spēles rezultātu," teica "Ventspils" spēlētājs Džastins Lavs. "Tomēr atbildes spēle norisināsies Ventspilī un mums saglabājas labas izredzes kvalificēties turnīra nākamajai kārtai. Šajā spēlē mēs nebijām koncentrējušies visu 40 minūšu garumā, un ceru, ka tas notiks nākamajā mačā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!