Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Kurts Lindstrēms ir izvēlējies izlases kandidātus pārbaudes spēlēm ar Baltkrievijas izlasi 10. un 11. aprīlī Minskā, pavēstīja Latvijas hokeja federācijas preses sekretārs Mārtiņš Pagodkins.
Daļa no nosauktajiem kandidātiem vēl nav ieradusies Rīgā, taču tas būs noticis līdz izlidošanai uz Minsku 9. aprīlī.

Pēc pirmajām pārbaudes spēlēm Minskā ar Baltkrievijas hokejistiem 16. un 17. aprīlī Rīgā Latvijas izlasei ir paredzēts spēlēt ar vāciešiem, bet 20. un 21. aprīlī Latvijas hokejisti uzņems Japānas valstsvienību.

Pasaules čempionātā Latvijai pirmā spēle Karlstādā būs 27.aprīlī ar Kanādas hokeja valstsvienību. Ar ASV Latvija spēlēs 29.aprīlī, bet ar Itāliju - 30.aprīlī. Ja Latvijas izlase grupas turnīrā iekļūs triju labāko komandu skaitā, tad tā turpinās cīņu nākamajā kārtā. Pretējā gadījumā Latvija cīnīsies par palikšanu pasaules spēcīgāko hokeja komandu vidū.

Latvijas izlases kandidāti spēlēm ar Baltkrieviju:

Vārtsargi: Sergejs Naumovs, Edgars Masaļskis, Imants Legzda, Edvīns Silavnieks, Dmitrijs Žabotinskis

Aizsargi: Rodrigo Laviņš, Oļegs Sorokins, Viktors Ignatjevs, Igors Bondarevs, Atvars Tribuncovs, Andrejs Maticins, Georgijs Pujacs, Vents Feldmanis, Ronalds Ozoliņš, Eduards Ivanovs, Mihails Bogdanovs

Uzbrucēji: Aleksandrs Kerčs, Vjačeslavs Fanduļs, Aleksandrs Ņiživijs, Aigars Cipruss, Aleksandrs Macijevskis, Harijs Vītoliņš, Grigorijs Panteļejevs, Leonīds Tambijevs, Aleksandrs Semjonovs, Sergejs Seņins, Artis Ābols, Aleksejs Širokovs, Guntis Pujāts, Juris Štāls, Andrejs Kardašs, Ģirts Ankipāns, Juris Ozols, Viktors Bļinovs, Krišjānis Rēdlihs, Sergejs Durdins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!