Vakar Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde par Latvijas junioru hokeja izlases galveno treneri apstiprināja Mihailu Beskašnovu, kas komandu sagatavos 2004. gada Pasaules junioru hokeja čempionātam Berlīnē, informēja Latvijas hokeja federācija.
Valde norādīja, ka palīgu M. Beskašnovs tiesības izvēlēties pēc saviem ieskatiem un apsvērumiem. Latvijas junioru izlases pretinieki būs Vācijas, Kazahstānas, Slovēnijas, Dānijas un Ungārijas vienaudži. Svētdien, 14. decembrī Latvijas izlases pretinieks būs Kazahstānas, 15. decembrī – Vācijas, 17. decembrī – Ungārijas, 18.decembrī – Dānijas, bet 20. decembrī – Slovēnijas vienaudži.

Par Latvijas hokeja izlases gatavošanos Euro Ice Hockey Challenge turnīra II posmam Dānijā, valdei atskaitījās izlases galvenais menedžeris Māris Baldonieks. M. Baldonieks norādīja, ka apzinot izlases sastāvu, lielākās problēmas esot ar Krievijas Super un Augstākajā līgā strādājošajiem izlases kandidātiem, kas savas aizņemtības dēļ nevarēšot piedalīties turnīra otrā posmā.

Izlases pamat kodols tiek veidots no FHK „ Liepājas metalurgs” , HK „Rīga – 2000” un HK „ASK/Ogre” spēlētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!