Foto: floorball.lv
"Elvi florbola līgas" pusfināla sērijas ceturtajā mačā svētdien Stalbes "Pārgauja" iemeta divus vārtus noslēdzošajās piecās minūtēs un izcīnīja uzvaru.

"Pārgauja" Kocēnos ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:1, 2:0) apspēlēja pagājušās sezonas čempioni "Lielvārde"/"FatPipe", sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 2-2.

Pēc Toma Akmeņlauka un Matīsa Pētera Poļa vārtu guvumiem "Lielvārde"/"FatPipe" divreiz izvirzījās vadībā, tomēr reizi neizšķirtu panāca Oskars Balodis, bet piecas minūtes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu 2:2 - Gvido Lauga.

Savukārt uzvaru "Pārgaujai" 67 sekundes pirms pamatlaika beigām izrāva spēlējošais treneris Ingus Laiviņš.

Sērijas pirmajā spēlē pagājušajā nedēļā "Pārgauja" negaidīti uzvarēja ar 5:4, taču otrajā mačā lielvārdieši revanšējās ar 10:4, bet sestdien pārspēja pretiniekus ar 9:3.

Nākamajā sestdienā komandas atkal tiksies Lielvārdē, bet pēc tam svētdien vēlreiz samēros spēkus Kocēnos, kur izslēgšanas turnīra mačus uzņem "Pārgauja".

Tikmēr svētdien notiks ceturtais mačs arī otrajā pusfināla duelī, "Valmierai" savā laukumā uzņemot regulārā čempionāta spēcīgāko komandu "Triobet"/"Ulbroka". Šajā sērijā pašlaik valmierieši samērā negaidīti ir vadībā ar 2-1.

Iepriekš ceturtdaļfinālā "Lielvārde"/"FatPipe" ar 4-0 uzvarēja Liepājas "Kuršus", bet "Pārgauja" ar 4-3 pārspēja titulēto Cēsu "Lekringu". Savukārt "Triobet"/"Ulbroka" ar 4-1 apspēlēja "Rockets" florbolistus, bet "Valmiera" ar 4-3 uzveica Kocēnu "Rubeni".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, kuri finālā pārspēja "Mogo-RTU"/"Rockets" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!