Foto: F64

Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) fināli ir pārcelti uz vasaru, līdz ar to pārcelta arī latvieša Maira Brieža nākamā cīņa, liecina turnīra organizatoru Kalles un Nises Zauerlandu paziņojums.

"Mēs šobrīd konkretizējam fināla cīņu datumu un vietu vasarā gaidāmajam Muhameda Ali trofejas fināliem. Šīs ir lielas cīņas, un mēs vēlamies visu izdarīt pareizi," vēstīja abu brāļu kopīgais sociālā tīkla "Twitter" paziņojums.

Iepriekš bija paredzēts, ka WBSS fināli risināsies maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā, bet šobrīd izskanējušas baumas, ka Krievijas Boksa federācija aktīvi strādā, lai šo cīņu varētu aizvadīt pie sevis. Iespējams, šis ir iemesls, kāpēc cīņa pārcelta uz vasaru.

Jau vēstīts, ka WBSS finālā par Muhameda Ali trofeju smagā svara kategorijā cīnīsies ukrainis Oleksandrs Usiks un Murats Gasijevs, bet otrā vidējā svara kategorijā cīnīsies Džordžs Grouvss un Kalums Smits.

Jau vēstīts, ka Mairis Briedis ir smagā svara kategorijas rezervists, un viņš savainojumu gadījumā varēs aizvietot kādu no finālistiem, taču viņam ir garantēta arī tā sauktā "undercard" cīņa. Pagaidām Brieža pretinieks nav zināms, bet latvietis jau aizvada treniņnometni šai cīņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!