Nākamo pirmdien, 16.novembrī, notiks "bwin Magic Moments of Poker" sacensību fināls, kurā septiņi dalībnieki cīnīsies par galveno balvu un iespēju nākamgad turnīros pārstāvēt "bwin" pokera komandu.

"bwin Magic Moments of Poker" ir pokera turnīrs, kas norisinās kopš 2009. gada sākuma. Lai kvalificētos turnīram, dalībniekiem ir jāuzvar tiešsaistes spēļu tīmekļa vietnes bwin.com rīkotajos tiešsaistes pokera turnīros. Katrā tiešsaistes kvalifikācijas kārtā tiek atlasīti septiņi spēlētāji, kuri pēc tam dodas uz vienu no septiņiem sporta pasākumiem, lai cīnītos par vietu finālā. Galvenā balva ir tiesības pārstāvēt bwin pokera komandu.

Latvijā "Maģisko pokera mirkļu" translāciju nodrošina LTV7, PBK un REN-TV Baltija televīzijas kanāli.

Turnīra norises vietas

2009.marts: "Real Madrid" - "Atlético Madrid"

  • VIP sēdvietas zonā Santjago "Bernabéu" stadionā
  • Treniņu laukuma apskate
2009.marts: Treniņš un tikšanās ar futbola kluba "AC Milan" spēlētājiem
  • Treniņš sporta centrā "Milanello"
  • Tikšanās ar futbola kluba "AC Milan" zvaigznēm, vadītājs Franko Barezi (Franco Baresi)

2009.maijs: "MotoGP Jerez"

  • Sacīkšu nedēļas nogale VIP ciematā
  • Ekskluzīva ekskursija pa motociklu remonta punktiem ar vadītāju Rendiju Mamolu (Randy Mamola)
2009.jūlijs: Pokera sala
  • Viena nedēļa Pokera salā
  • Īpašais viesis Luka Toni (Luca Toni) no futbola kluba "FC Bayern Munich"
2009.augusts: futbola klubs "FC Bayern Munich"
  • Pirmās 2009./2010.gada sezonas mājinieku spēles vērošana no VIP zonas
  • Tikšanās ar futbola komandas zvaigznēm komandas treniņu laikā
2009.septembris: "EuroBasket 2009"
  • Eiropas basketbola čempionāta finālspēles vērošana no VIP tribīnes
  • Treniņš ar profesionāliem basketbolistiem
2009.oktobris: Treniņš un tikšanās ar futbola kluba "Real Madrid" spēlētājiem
  • Treniņš futbola kluba "Real Madrid" treniņu laukumā
  • Tikšanās ar futbola kluba "Real Madrid" zvaigznēm
2009.novembris: lielais fināls Vīnē
  • Turnīra septiņu posmu uzvarētāji Vīnē cīnās par tiesībām pārstāvēt bwin pokera komandu
Turnīra struktūra

Lietotāji var kvalificēties turnīram "Pokera maģiskie mirkļi" tiešsaistes pokera turnīros ar tiešsaistes spēļu tīmekļa vietnes bwin.com starpniecību. Kvalifikācija ir iespējama arī ar vairāku partnera tīmekļa vietņu starpniecību.

Katram turnīra "Maģiskie pokera mirkļi" posmam var kvalificēties ne vairāk kā septiņi spēlētāji. Izšķirošais pokera turnīrs tiek pārraidīts televīzijā. Turnīra uzvarētājs kvalificējas turnīra "Maģiskie pokera mirkļi" lielajam finālam.

Galvenā balva

Galvenā balva ir vieta bwin profesionālo pokera spēlētāju komandā (bwin pokera komandā). Vieta bwin pokera komandā ir $100,000 vērta, un tā iekļauj dalību visnozīmīgākajos starptautiskajos pokera turnīros (piemēram, WSOP, WPT). Tādējādi turnīra uzvarētājs uz gadu kļūst par profesionālu pokera spēlētāju un iegūst tiesības piedalīties šajos prestižajos turnīros. Atšķirībā no citu pokera pakalpojumu sniedzēju piedāvātajiem sponsorētajiem līgumiem spēlētājiem, kuri iegūst naudas balvas šajos turnīros, nav jāatmaksā daļa laimesta.

Plašsaziņas līdzekļu reportāžasKatrā turnīra "Maģiskie pokera mirkļi" posmā tiek ierakstīts televīzijas raidījums, ko pēc tam pārraida visā pasaulē. Raidījumā ir atspoguļotas spēlētāju sekmes katrā no septiņiem turnīra "Pokera maģiskie mirkļi" posmiem, kā arī iekļauti televīzijas studijā filmētie materiāli. Šis pokera turnīra koncepcijas aspekts ir ļoti svarīgs, jo daudziem pokera spēlētājiem iespēja spēlēt pokeru televīzijas kameru priekšā ir ļoti vilinoša.

Pokera jauninājums

Turnīra "Maģiskie pokera mirkļi" galvenais mērķis ir apvienot pokeru ar dažādiem sporta pasākumiem. Pokera dalībniekiem nedēļas nogalē ir pieejami ekskluzīvi piedāvājumi (piemēram, biļetes VIP zonā, iespēja tikties ar slaveniem sportistiem utt.), kā arī nepārtraukts atbalsts.

Turnīra "Maģiskie pokera mirkļi" ietvaros pieejamie īpašie piedāvājumi, nevis skaidras naudas maksājumi, atšķir šo turnīru no citiem tiešsaistes un klātienes pokera turnīriem.Cits vilinošs šā turnīra aspekts ir iespēja pokera spēlētājiem kļūt par pokera raidījuma zvaigznēm. Raidījuma skatītājiem ir iespējams ar pokera galdā iebūvētu videokameru palīdzību vērot visas pokera spēlētāju darbības. Šādi skatītāji var uzmanīgi sekot līdzi spēlētājiem un pamanīt ikvienu viņu kustību.

Profesionālais pokers

Turnīra galvenā balva - tiesības pārstāvēt bwin pokera komandu - dod iespēju turnīra uzvarētājam vienu gadu piedalīties lielākajos pokera turnīros (piemēram, pasaules meistarsacīkstēs pokerā vai pasaules pokera turnīrā). Šajos turnīros parasti ir ļoti augsta dalības maksa. Atšķirībā no citiem sponsorētajiem līgumiem šis līgums nepieprasa spēlētājiem dalīties ar bwin iespējamajā laimestā.

Daudzi pokera pakalpojuma sniedzēji līgumu piedāvā tikai īpašiem spēlētājiem. Turpretim turnīrā "Maģiskie pokera mirkļi" visiem spēlētājiem ir vienādas iespējas izcīnīt tiesības pārstāvēt profesionālu pokera komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!