Pasaules slaveno futbola klubu "AC Milan", "Real Madrid" un "Munich Bayern" sponsors un pasaules līderis interaktīvās izklaides nozarē – "www.bwin.com" - sadarbībā ar portālu "Delfi" turpina lasītājiem piedāvāt prognožu konkursus. Šoreiz piedāvājam Hokeja ekspertu prognožu spēli, kurā galvenā balva – apmaksāts brauciens 2 personām uz Latvijas izlases pirmo spēli pret ASV 25.aprīlī, Bernē, 2009.gada pasaules čempionāta hokejā ietvaros.

Prognožu spēles norise

Prognožu spēlē dalībniekiem tiks piedāvāts prognozēt Rīgas "Dinamo" spēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā un Latvijas izlases spēles 2010.gada Vankūveras olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas februāra sākumā risināsies Rīgā. Prognožu spēle noritēs no 16.janvāra līdz pat Rīgas "Dinamo" pēdējai spēlei Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros.

DELFI lasītājiem rūpīgi jāseko līdzi Rīgas "Dinamo" un Latvijas hokeja izlases spēļu grafikam. Ņemot vērā, ka hokejā bieži gadās traumas un spēlētājiem tiek piešķirtas arī diskvalifikācijas, komandu sastāvi var būtiski atšķirties pirms katras spēles. Tādējādi arī prognozes tiks piedāvātas tikai katras spēles dienas rītā vai arī iepriekšējā vakarā. Katras spēļu dienas balsošana beidzas līdz ar spēles sākumu. Sākt piedalīties prognožu spēlē var jebkurā laikā, jo prognozes būs daudz un iespēja uzvarēt ir arī tiem, kas prognozēt sāks vēlāk un pirmās kārtas būs nokavējuši!!! Pēc prognožu iesniegšanas savus variantus nevar mainīt!

Nākamajā dienā pēc spēles tiks paziņoti konkrētās spēles prognožu rezultāti un arī kopvērtējums.

Balvas

  • 1. vietas ieguvējs saņems balvā apmaksātu braucienu 2 personām (2 biļetes uz spēli ASV - LAT, avio lidojums un viesnīca);
  • 2. vietas ieguvējs saņems bwin piepūšamu universālo bobu (nobraucieniem no kalna ziemā un atpūtai uz ūdens vasarā);
  • 3. vietas ieguvējs saņems bwin sporta somu;

Dalība konkursā

Lai piedalītos konkursā, Jums jāpiereģistrējas, norādot:

  • Vārdu, uzvārdu
  • E-pasta adresi
  • Telefona numuru
  • Lietotāja vārdu
  • paroli

Jautājumu, neskaidrību un ierosinājumu gadījumā, lūgums sazināties ar DELFI redakciju ar eletroniskā pasta starpniecību redakcija@delfi.lv (norāde "bwin konkurss").

ATGĀDINĀM - tā kā Rīgas "Dinamo" ir iekļuvis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) "play off" turnīrā jeb Gagarina kausa izcīņā, "bwin.com" un portāla "Delfi" kopīgi rīkotā Hokeja ekspertu prognožu konkursā būs papildus kārta, kurā labākie prognozētāji tiks pie atsevišķām balvām, bet cīņa par galveno balvu turpināsies kā līdz šim.

Publicēti jaunākie prognožu varianti pirms 4.marta spēles Rīgas "Dinamo" pret Maskavas "Dinamo"!!!

include "$includes_dir/projects/bwin_game/reg.inc"; include "$gen_outdir/bwin/20.inc"; ?> include "$includes_dir/projects/bwin/votes/hockey2009/answers_table_8.inc"; ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!