Foto: Publicitātes attēli
Projekta "Saliena" teritorijā Pierīgā plānots uzbūvēt multifunkcionālu jāšanas manēžu, kas būs viens no modernākajiem šāda veida sporta centriem Baltijā, informē projekta attīstītāji.

Jāšanas sporta centrs būs viens no modernākajiem Baltijā; tajā varēs rīkot ne tikai vietējā, bet arī starptautiska līmeņa sacensības. Saskaņā ar izstrādāto projektu, jāšanas sporta centrā atradīsies 2500 kvadrātmetrus liela slēgta jāšanas manēža, 5000 m2 liels āra izjādes laukums ar 400 sēdvietām, staļļi ar 46 zirgu vietām un ģērbtuvēm un dušas telpām, kā arī bērnu laukums, specializēts zoo veikals, veterinārārsta prakse, restorāns un citas aktivitātes.

"Ieceri izveidot sporta jāšanas centru atzinīgī novērtē jāšanas sporta veida atbalstītāji. Ir liels pieprasījums šādām sporta aktivitātēm, nodrošinot pieejamību dažādos līmeņos sākot ar brīvā laika pavadīšanu līdz elites sportam," saka projekta attīstītājs Pols Barats. "Tā būs iespēja šo sporta veidu vēl vairāk attīstīt nacionālā līmenī, un esmu pārliecināts, ka nākotnē tas rezultēsies ar labiem sportistu sasniegumiem."

Šobrīd jau ir uzsākta projekta attīstīšana – izstrādāts projekta koncepts un notiek projekta saskaņošana būvvaldē, ir jau uzsākta projekta "0 cikla" būvniecība. Projekta attīstītājs ir SIA "Jurmala Equestrian & Leisure".

Jauno manēžu plānots atklāt 2016. gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!