Foto: Publicitātes foto
5. un 6.augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, pirmo reizi Latvijas Lakrosa vēsturē norisināsies starptautisks Lakrosa festivāls, ar dalībniekiem no ASV, Kanādas, Polijas un Latvijas, informē Latvijas Lakrosa federā

Šis divu dienu festivāls sevī ietvers atvērtu treniņu visiem Latvijas lakrosistiem, kur pieredzējušie ASV un Kanādas Lakrosa speciālisti dalīsies savā pieredzē un praktiskos padomos lakrosa spēles pilnveidošanā.

Festivāla ietvaros norisināsies arī starptautisks divu dienu miniturnīrs kurā piedalīsies "Gatorade" (ASV), Polijas izlase, Latvijas izlase un "Latvija United" Zīmīgi, ka ASV pārstāvētajā komandā "Gatorade" spēlē profesionāli un pusprofesionāli lakrosisti no ASV un Kanādas, un šī komanda izcīnīja 1.vietu prestižākajā Eiropas lakrosa turnīrā "Berlin Open" 2009. un 2010.gadā.

Jelgavas olimpiskajā centrā būs iespēja satikt Visas Latvijas lakrosa vīriešu un sieviešu komandu pārstāvjus, lai uzzinātu par iespējām trenēties lakrosā Liepājā, Saldū, Jelgavā, Valmierā un Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!