Spānijas futbola komandas Madrides "Real" piekrita pārdot brazīliešu spēlētāju Ronaldo Itālijas A sērijas klubam "AC Milan".
Kā zināms, "Real" un "AC Milan" pēdējā laikā nespēja vienoties par Ronaldo pārejas nosacījumiem. "Real" par brazīliešu zvaigzni vēlējās saņemt astoņus miljonus eiro (5,6 miljonus latu), bet "AC Milan" bija gatava maksāt piecus miljonus eiro (3,5 miljonus latu).

Kā ceturtdien informē itāliešu laikraksts "La Reppublica", beigās abas puses vienojās par 7,5 miljonu eiro (5,2 miljonus latu) lielo summu. Paredzēts, ka ceturtdien Ronaldo ierādīsies Milānā, lai izietu medicīnisko pārbaudi.

30 gadus vecais Ronaldo jau spēlēja Itālijā, kad no 1997. līdz 2002.gadam aizstāvēja citas Milānas komandas "Inter" krāsas. 2002.gadā spēlētājs par 45 miljoniem eiro (31,6 miljoniem latu) tika pārdots "Real".

Šajā sezonā Ronaldo zaudēja vietu "Real" sastāvā un vairākas reizes izpelnījās komandas galvenā trenera Fabio Kapello kritiku par savu fizisko kondīciju. Šīs sezonas Spānijas čempionātā Ronaldo aizvadīja tikai sešas spēles, kurās guva vienus vārtus. Vēl vienus vārtus viņš guva Spānijas Karaļa kausa izcīņas spēlē ar trešās līgas komandu "Ecija".

Ronaldo līgums ar "Real" beidzas 2008.gada jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!