Madrides "Real" futbolists Roberto Karloss pirmdien plānoja parakstīt līgumu ar Turcijas "Fenerbahce", taču pēc sarunas ar jauno Madrides galveno treneri Fābio Kapello ir pieņēmis citu lēmumu, ziņo www.sportsnews.lv.
"Es gribu palikt klubā. Es saku to skaļi un skaidri," tā sacīja pats futbolists. "Es jūtos patiešām labi pēc atgriešanās no brīvdienām, un Kapello ir devis man jaunu cerību. Mums bija gara saruna, mēs runājām par visu, viņš grib, lai es palieku. Viss klubā ir mainījies - prezidents, treneris, direktors... Mes ar cerībām raugāmies nākotnē."

Vēl Karloss piebilda, ka, ja jaunais treneris būtu kāds cits, nevis Kapello, tad visdrīzāk viņš jau kravātu somas. Par viņu izrādīja interesi gan "Chelsea", gan "Fenerbahce". Brazīlietis jau bija ļoti tuvu trīs gadu līguma parakstīšanai ar turkiem, taču itāļu treneris viņu pārliecināja palikt.

33 gadus vecais aizsargs ar Madrides "Real" ir ieguvis trīs Čempionu kausus un trīsreiz uzvarējis Spānijas čempionātā. Par Emersona pievienošanos klubam futbolists, kurš ar "Real" nav uzvarējis turnīros kopš 2003. gada, saka - "Viņš ir labs spēlētājs un vēl labāks kā personība."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!