Pirmdien tika apstiprināti SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Zvaigžņu spēles", kas 4.martā notiks daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga", dalībnieki. Baltijas labāko basketbolistu komandā būs četri latvieši - Ainars Bagatskis, Jānis Blūms, Roberts Štelmahers un Aksels Vairogs.
Izlasē ir arī iekļauti pieci lietuvieši - Pauļus Jankūns, Sims Jasaitis, Roberts Javtoks, Darjus Lavrinovičs, Vaids Pauļukēns - un trīs igauņi - Asko Pāde, Tanels Teins un Tanels Soks.

Kā zināms, 4.martā paredzētajā mačā Baltijas labāko basketbolistu komanda mērosies spēkiem ar leģionāru izlasi. Leģionāru komandā iekļauti četri Latvijas čempionus "Ventspils" pārstāvoši basketbolisti - Terenss Tomass, Delrons Džonsons, Enrike Klemonss un Rašīds Brokenbro. Vēl šajā izlasē ir arī Stīvens Ričs no Latvijas vicečempioniem "Barona"/LU.

Pārējie leģionāru izlasē iekļautie basketbolisti ir Tanoka Bērds, Kenets Andersons un Filips Frīmens no "Žalgiris" komandas, Frederiks Hauss un Metjū Nīlsens no "Lietuvos rytas", Džeroms Koulmens no "Neptunas" un Horvards Frīrs no "Kalev/Cramo".

Baltijas labāko basketbolistu komandu vadīs Latvijas čempionu "Ventspils" treneris Kārlis Muižnieks un Lietuvas superkluba "Žalgiris" treneris Antans Sireika. Savukārt leģionāru izlases treneri būs igaunis Aivars Kūsmā un horvāts Nevans Spahija no Lietuvas komandas "Lietuvos rytas".

"Zvaigžņu spēlē" bez paša mača būs arī trīspunktu metienu un "slam dunk" konkurss. Pasākumā kāds no basketbola faniem varēs tikt arī pie 25 000 eiro vērta auto "Toyota RAV4". Lai tiktu pie auto, nāksies raidīt bumbu grozā no laukuma pretējās puses soda metiena līnijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!