Foto: snapchat

Pasaules vadošā tenisiste Serēna Viljamsa nemaz neesot gribējusi atklāt to, ka ir gaidībās, un slavenā fotogrāfija dzeltenajā peldkostīmā ar parakstu "20 nedēļas" internetā nonākusi "nejauši", atzinusies sportiste.

"Fotogrāfijas uzņemu un ierakstus veicu katru nedēļu, lai sekotu līdz grūtniecības norisei," preses konferencē Vankūverā pastāstīja Viljamsa. "Tās es saglabāju tikai sev, bet šī bilde kaut kā nejauši "noplūda"."

Lai arī Viljamsa fotogrāfiju no "Snapchat" vietnes ātri izdzēsa, ziņa jau bija izplatījusies pa visu pasauli un sportistei nekas cits neatlika kā apstiprināt šo informāciju.

35 gadus vecā Viljamsa par to, ka ir stāvoklī, uzzinājusi vien neilgi pirms Austrālijas "Open", kurā pēc tam uzvarēja. Tagad viņa atzīstas, ka neesot bijis viegli spēlēt šai turnīrā. "Tas nebija nemaz tik viegli, jūs taču esat dzirdējuši stāstus par sievietēm grūtniecības sākumā – viņas mēdz slimot, nogurst, cieš no svārstīga garastāvokļa," tenisisti citē aģentūra "Reuters". "Man visu enerģiju nācās vākt kopā pa graudiņam. Neviens nezināja, vai es – stāvoklī vai nē – varēšu uzvarēt turnīrā. Katrreiz no manis gaida tikai uzvaras, un, ja es zaudēju, saceļas liels troksnis."

Pēc bērna laišanas pasaulē, kas plānota šā gada septembrī, Viljamsa ir cieši apņēmusies atgriezties profesionālajā sportā. "Es esmu absolūti noskaņojusies atgriezties," slaveno tenisisti citē aģentūra AFP. "Apsolu, ka mans bērns manai spēlei sekos līdz no tribīnēm. Ceru, ka viņš pārāk neraudās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!