Latvijas futbola virslīgas klubs Rīgas "Skonto" pirmdien pārbaudes spēlē savā laukumā ar 4:1 (1:1) pārliecinoši pieveica Latvijas valstsvienības aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvēto un Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošo Anglijas otrās līgas klubu "Blackpool".
Spēles 32.minūtē Vitālijs Smirnovs "Skonto" izvirzīja vadībā. Tomēr četras minūtes vēlāk "Blackpool" pēc Evanti raidījuma panāca izlīdzinājumu. Spēles otrajā puslaikā "Skonto" guva trīs bezatbildes vārtus. Precīzi bija Andrejs Perepļotkins, Aleksejs Višņakovs un Gatis Kalniņš, kas panāca 4:1.

Gorkšs laukumā devās pirmā puslaika vidū un maču aizvadīja līdz beigām.

Jau ziņots, ka treniņnometnes laikā Latvijā "Blackpool" ar 5:0 sagrāva Latvijas pirmās līgas vienību "Auda", kā arī ar 0:2 zaudēja pagājušā gada Latvijas čempionvienībai "Ventspils". Pirmdien "Blackpool" Rīgā aizvadīs pārbaudes spēli ar "Skonto".

"Blackpool" gaidāmajā sezonā debitē Anglijas otrajā līgā. Jau ziņots, ka tiesības spēlēt tajā "Blackpool" izcīnīja, ieņemot trešo vietu trešās līgas regulārajā čempionātā, veiksmīgi aizvadot "play off" mačus un ar 2:1 un 3:1 pieveicot "Oldham" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!