Latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš trešdien piedalījās uzvaras vārtu gūšanā, palīdzot savam klubam Kolorādo "Avalanche" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas ceturtajā spēlē izbraukumā ar 3:2 otrajā pagarinājumā pārspēt Dalasas "Stars".
Pēc Skrastiņa un Adama Fūta piespēlēm uzvaras vārtus "Avalanche" labā guva čehs Mareks Svatošs, kuram šī ir pirmā sezona NHL. Svatošs līdz šim bija aizvadījis tikai četras spēles regulārajā čempionātā un trīs - Stenlija kausa izcīņā.

"Avalanche" tagad sērijā ir vadībā ar 3-1 un ir tikai vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. Abu komandu nākamais mačs 17.aprīlī notiks "Avalanche" mājvietā Denverā.

Pagājušās nakts spēlē Skrastiņš laukumā aizvadīja 36 minūtes, metienus pa pretinieku vārtiem neizdarīja, bet viņa lietderības koeficients bija +1.

Teicami maču aizvadīja "Avalanche" vārtsargs Davids Abišers, kurš atvairīja 41 metienu.

Pamatlaikā "Avalanche" labā vārtus guva Milans Hejduks un Džo Sakiks, bet "Stars" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Sergejs Zubovs un Pjērs Turžons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!