Foto: LETA
Pārliecinošu panākumu Indijā notiekošā pasaules čempionāta amatieriem cīņās pirmdien izcīnīja Latvijas labākā snūkera spēlētāja Tatjana Vasiļjeva, kura jau iepriekš garantējusi sev vietu izslēgšanas turnīrā.

Apakšgrupu turnīra piektajā cīņā Latvijas sportiste ar rezultātu 3-0 apspēlēja Indiru Tammi Govdu no Indijas.

Līdz ar to Vasiļjeva pagaidām uzvarējusi visās piecās šajā turnīrā aizvadītajās cīņās, kas ļauj ieņemt F apakšgrupas pirmo vietu.

Jau vēstīts, ka pagājušās nedēļas vidū pirmajā cīņā Vasiļjeva ar 3-0 apspēlēja Emiju Klēru Kingu no DĀR, pēc tam ar 3-0 uzvarēja mājinieci Varšu Sanjēvu, bet sestdien ar 3-2 uzvarēja arī Kimberliju Brūveri no Jaunzēlandes, atspēlējoties no zaudējumiem pirmajos divos freimos. Savukārt svētdien Latvijas snūkera spēlētāja ar 3-1 pieveica arī Honkongas pārstāvi Somaņu Jaņu.

Apakšgrupu cīņas turpināsies līdz otrdienai, labākajām sportistēm sasniedzot izslēgšanas turnīru.

Vasiļjeva ir vienīgā Latvijas pārstāve šajā pasaules čempionātā.

Pērn pasaules čempionāts risinājās Daugavpilī, labāko rezultātu no mājiniekiem sasniedzot Vasiļjevai, kura ceturtdaļfinālā piekāpās nākamajai čempionei Vendijai Jansai no Beļģijas.

Savukārt šī gada Eiropas čempionātā Vasiļjeva ceturtdaļfinālā zaudēja Darjai Sirotinai no Krievijas, kura ir viņas pretiniece apakšgrupā arī Indijā notiekošajā turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!