Foto: AFI
Šodien Latvijas hokeja izlase aizvada savu pirmo spēli 2006.gada Turīnas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra B apakšgrupā, Rīgas sporta pilī tiekoties ar Slovēnijas valstsvienību.
Mača sākums paredzēts pulksten 19, un to tiešraidē varēs vērot arī LTV7.

Kā zināms, Latvijas izlase Turīnas olimpisko spēļu kvalifikācijas B grupas turnīru aizvadīs no 10.februāra līdz 13.februārim Rīgā, kad par vienīgo ceļazīmi uz Olimpiādi cīnīsies ar Polijas, Baltkrievijas un Slovēnijas valstsvienībām.

Latvijas izlases sastāvs: vārtsargi Edgars Masaļskis, Sergejs Naumovs, Dmitrijs Žabotinskis; uzbrucēji Leonīds Tambijevs, Aleksandrs Semjonovs, Aleksandrs Macijevskis un aizsargi Kārlis Skrastiņš, Arvīds Reķis; uzbrucēji Grigorijs Panteļejevs, Juris Ozols, Aleksandrs Ņiživijs un aizsargi Sandis Ozoliņš, Atvars Tribuncovs; uzbrucēji Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Ģirts Ankipāns un aizsargi Normunds Sējējs, Rodrigo Laviņš; uzbrucēji Juris Štāls, Armands Bērziņš, Miķelis Rēdlihs un aizsargi Viktors Ignatjevs, Igors Bondarevs.

Pirmo spēli kvalifikācijas turnīra B grupā šodien aizvadīs Baltkrievijas un Polijas izlases, kuru mačs sāksies 15.30. Arī šo vienību spēli varēs vērot tiešraidē LTV7.

Otrajā spēlē Latvijas izlase 11.februārī pulksten 19 tiksies ar Polijas hokejistiem, bet trešo maču aizvadīs 13.februārī pulksten 17 ar Baltkrievijas valstsvienību. Baltkrievijas un Slovēnijas izlases savstarpējo spēli aizvadīs 11.februārī pulksten 15.30, bet Polijas un Slovēnijas mačs notiks 13.februārī pulksten 13.

2006.gada Turīnas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra A apakšgrupā Šveice savā laukumā uzņem Dānijas, Norvēģijas un Japānas izlases. Savukārt C grupas spēles tiek aizvadītas Austrijā, kur bez mājiniekiem startē Ukrainas, Kazahstānas un Francijas hokejisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!