Foto: F64
Svētdien paredzētas vēl trīs Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles, kas notiks Stalbē, Ulbrokā un Līgatnē. Viena sieviešu Virslīgas spēle norisināsies Ķekavā, bet Daugavpilī otro maču divu dienu laikā aizvadīs vietējā "Latgale" un "Jelgavas novads" - vīriešu 1. līgas komandas.

Vīriešu Virslīga (visas spēles sāksies plkst 15:00)


SK "Pārgauja" - "Talsi/Triobet" (Stalbes sporta zālē)

Talsenieki šodien aizvadīs jau piekto izbraukuma spēli pēc kārtas, līdz šim izcīnītas divas uzvaras (pār "Valmieru" un "Latgranula/Līgatne"). Pie diviem panākumiem (pret "Jūrmalu" un "Bausku" tikuši arī stalbieši, kuri ceturto spēli pēc kārtas aizvadīs savā laukumā. Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī atrodas "Pārgaujas" uzbrukuma līderis Lauris Ābols, kuram četrās spēlēs 15 (12+3) punktu. 11 (4+7) punkti viņa komandas biedram Rolandam Jānelsiņam, bet tālāk seko divi "Talsi/Triobet" bombardieri - Artis Raitums ar 10 (7+3) un Matīss jansons ar 10 (4+6) punktiem. Jansons paspējis iekļūt arī starp Virslīgas visvairāk sodītajiem spēlētājiem - 12 minūtes. Ja salīdzina vārtsargus, nedaudz veiksmīgāks bijis talsenieks Māris Ronis, kurš atvairījis 85,53 % pretinieku metienu.


"Ulbroka/FS Masters" - "Lielvārde" (Ulbrokas sporta kompleksā)

Ulbrokieši un lielvārdieši izcīnījuši trijās spēlēs izcīnījuši pa divām uzvarām. "Ulbroka/FS Masters" pieveica "Bausku" un "Latgranula/Līgatne", bet "Lielvārde" - Liepājas "Kuršus" un "Jūrmalu". Rezultatīvākie ulbrokiešu rindās ir Kārlis Bulāns un Kaspars Šķēls - abiem pa sešiem punktiem. Lielvārdiešu galvenais punktu guvējs ir Toms Akmeņlauks - 9 (5+4) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Indriķis Siliņš var lepoties ar vislabāko atvairīto metienu procentu līgā - 91,58.


"Latgranula/Līgatne" - "Rubene" (Līgatnes sporta centrā)

Kocēnu "Rubene" tikai vakar tika pie sava pirmā panākuma turnīrā, savā laukumā pieveicot "Talsi/Triobet". Viena uzvara ir arī līganiešiem - turnīrs tika sākts ar uzvaru pār spēcīgo "Ķekavu". "Latgranula/Līgatne" sastāvā rezultatīvākais ir pieredzējušais Pēteris Freimanis ar 8 (2+6) punktiem. Kocēnu komandās labā 7 (2+5) punktus guvis ne mazāk pieredzējušais Ivars Jēkabsons. Salīdzinot vārtsargus, augstāk atrodas līgatnietis Edgars Jemeļjanovs, kuram 87,12 % atvairītu metienu.


Sieviešu Virslīga


Plks. 13:00 "Ķekavas Bulldogs" - FK "Ķekava/BFF" (Ķekavas sporta namā)


Vīriešu 1. līga


Plkst. 14:00 "Latgale" - "Jelgavas novads" (Daugavpils Olimpiskajā centrā)


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!