Foto: Latvijas Florbola savienība
"Ulbroka"/"Triobet" florbolisti "Elvi florbola līgas" mačā piektdien ar rezultātu 6:3 (3:1, 3:2, 0:0) viesos uzvarēja "Rīgu".

Ar diviem gūtiem vārtiem uzvarētāju rindās izcēlās Kārlis Jānis Petrovskis, bet mājinieku komandas sastāvā divreiz precīzs bija Mārtiņš Zelčs.

"Ulbroka"/"Triobet" jau spēles astotajā minūtē panāca 3:0, bet pirmā perioda beigās mājinieki vienus vārtus atguva. Otrajā periodā "Rīgai" divreiz izdevās pietuvoties līdz vienu vārtu deficītam, taču neizšķirtu panākt neizdevās. Trešajā trešdaļā komandas vārtus neguva, bet "Ulbroka"/"Triobet" svinēja uzvaru ar rezultātu 6:3.

Kopvērtējumā līderpozīcijā ar deviņiem punktiem trijos mačos ir Cēsu "Lekrings", kam ar septiņiem punktiem tikpat dueļos seko "Lielvārde"/"FatPipe". Pie sešiem punktiem divos mačos tikusi Kocēnu "Rubene", bet Liepājas "Kuršiem" ir četri punkti trijās spēlēs.

Pie trim punktiem tikušas "Rocekts", "Ulbroka"/"Triobet" un "Talsi"/"Irlava" vienības, bet pa diviem punktiem ir "Rīga" un Ķekavas "Bulldogs" vienība. Bez punktiem cīnās "Bauska" un Valmiera"/ViA, bet Stalbes "Pārgauja" vēl turnīrā nav iesaistījusies.

Šosezon "Arēnā Rīga" un "Elektrum" Olimpiskajā centrā no 3. līdz 11. decembrim notiks pasaules čempionāts florbolā vīriešiem, šāda mēroga florbola turnīru Latvijai uzņemot pirmoreiz vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!