Foto: Reuters/Scanpix
Amerikāņu smagsvara bokseris Deontejs Vailders pēc savas iespaidīgās uzvaras uz cīņu izaicinājis britu Entoniju Džošua.

Vailders 4. novembrī Ņujorkā jau pirmajā raundā nokautēja kanādieti Bermeinu Stivērnu un aizstāvēja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionu titulu, savukārt Džošua 28. oktobrī desmit raundu ilgā cīņā pret Francijas pārstāvi Karlosu Takamu aizstāvēja sev piederošos Starptautiskās boksa federācijas (IBF) un Pasaules boksa asociācijas (WBA) smagsvaru čempiona titulus.

Neilgi pēc savas iespaidīgās uzvaras Vailders publicēja video, kur viņš aicina Džošua uz cīņu, lai noskaidrotu, kurš ir labākais smagsvars.

"Entonij Džošua, es nāku pēc tevis. Nevajag runāt par nākamo, aiznākamo vai 2020. gadu. Tev vajag uztraukties par 2018. gadu. Tu teici, ja cilvēki gribēs šo cīņu, tu arī to gribēsi. Cilvēki to vēlas, bet vai tu? Vai arī tev un tavai komandai ir kādi slēpti mērķi," sacīja Vailders.

"Vai nu piekrīti cīņai, vai arī aizveries. Tavs promoters (Edijs Hērns) ir runājis ļoti daudz. Viņš saka, ka vari mani nokautēt trīs raundos. Paskatīsimies. Esmu gatavs tevi gāzt no troņa. Es būšu pasaules smagsvaru čempions," pārliecināts bija amerikānis.

Vailders savas karjeras laikā uzvarējis visās 39 cīņās, turklāt 38 gadījumos to paveicis ar nokautu. Savukārt Džošua 20 cīņās guvis 20 uzvaras, visos gadījumos pretiniekus nokautējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!