Vairāki Latvijas hokejisti mainījuši darba vietas. Miķelis Rēdlihs pēc debijas pasaules čempionātā devies uz Zviedriju, kur pārstāvēs "IF Björklöven" vienību, tikmēr par Alekseju Širokovu interesi izrādijusi Krievijas čempionvienība Maskavas "Dinamo".
Uzbrucējs Miķelis Rēdlihs (jūlijā paliks 21 gads) itin sekmīgi deitēja Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātā. Tāpat M.Rēdlihs "Rīga 2000" pērn palīdzēja izcīnīt Latvijas čempionu titulu. Ar Rēdlihu uz nākamo sezonu līgumu noslēdzis Zviedrijas Allsvenskan klubs "IF Björklöven", kuras viens no treneriem ir nesen karjeru beigušais Aleksandrs Beļavskis.

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis (25) no nu jau no Čehijas pirmās līgas kluba Jihlavas "Dukla" atgriezies uz Ekstralīgā spēlējošā Karlovi Vari vienību "Energie". Tiesa vai jaunajā sezonā Masaļskis spēlēs Karlovi Vari, īstas skaidrības nav.

Krievijas čempionvienības Maskavas "Dinamo" treneris Vladimirs Krikunovs uz pārbaudi uzaicinājis Latvijas uzbruceju Alekseju Širokovu (24), tiesa grūti būs pērn Habarovskas "Amur" spēlējušajam hokejistam nostiprināties vienā no spēcīgākajām Krievijas komandām. Krikunovs pirms diviem gadiem jau pārbaudīja Širokovu - citas Superlīgas komandas Ņižņekamskas "Ņeftehimik" sastāvā un toreiz Latvijs hokejists neizturēja konkurenci. "Dinamo" interesējusies arī par citu Latvijas uzbrucēju Jāni Spruktu (23). Tāpat Krievijas virzienā lūkojoties aizsargi Rodrigo Laviņš (30) un lokauta turpinājuma gadījumā Kārlis Skrastiņš (30).

Uzbrucējs Leonīds Tambijevs (34) atskaitīts no Šveices "B" līgas kluba "Chur", jo komandas vadība divas leģionāru vietas grib aizpildīt ar aizsargu un centra uzbrucēju. Tikmēr Latvijas izlases treneris Harijs Vītoliņš (36) no "B" līgas neveiksminieces un nu jau 1. līgas kluba "Thurgau" pārgājis uz 2. līgas (4 divīzija) komandu "Pikes Oberthurgau", kur viņš būs spēlētājs un junioru komandas treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!