Latvijas čempionvienības "Ventspils" basketbolisti šovakar savā laukumā aizvada ULEB kausa izcīņas astotdaļfināla atbildes spēli, tiekoties ar Izraēlas klubu Jeruzalemes "Hapoel Migdal".
Spēles sākums paredzēts plkst.19.30 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to varēs vērot LTV7.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā spēlē pirms divām nedēļām Izraēlā ventspilnieki zaudēja ar 73:88. Līdz ar to, lai uzvarētu divu spēļu summā, Latvijas čempioniem šodienas spēlē jāuzvar vismaz ar 16 punktu starpību.

"Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks pirms gaidāmās spēles atzīmēja, ka viņa vadītajai komandai ir "grūts, tomēr ne neiespējams uzdevums."

"Jādodas laukumā un jācīnās," izteicās Muižnieks.

Jau ziņots, ka apakšgrupu turnīra desmit spēlēs ventspilnieki izcīnīja septiņas uzvaras un B grupā ieņēma otro vietu. Savukārt "Hapoel Migdal" priekšsacīkstēs guva piecas uzvaras desmit mačos un C grupā bija trešajā vietā.

Ja "Ventspils" basketbolisti iekļūs turnīra ceturtdaļfinālā, viņi tiksies ar Serbijas kluba FMP un Spānijas komandas "Gran Canaria" pāra uzvarētājiem. Šo komandu pirmajā spēlē Spānijā ar 88:84 pārāki bija FMP basketbolisti.

Vēl vienā šīvakara astotdaļfināla spēlē savā starpā tiksies trīs latviešu saspēles vadītāji - Jāņa Blūma un Roberta Štelmahera Lietuvas un SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) čempionvienība "Lietuvos rytas" uzņems Itālijas klubu "Snaidero", kuru pārstāv Kristaps Valters. Abu komandu pirmajā spēlē pirms divām nedēļām Itālijā ar 75:72 uzvarēja "Snaidero".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!