Latvijas basketbola čempioni “Ventspils” divās pārbaudes spēlēs - pirmdienas vakarā un otrdienas rītā - savā laukumā uzvarēja Lietuvas komandu “Šiauliai”.
Kā vēsta “Ventspils” mājaslapa internetā, pirmajā mačā Latvijas čempioni uzvarēja ar 90:77, bet otrajā izrādījās pārāki ar 80:75.

Pirmajā mačā uz pārbaudi “Ventspils” klubā uzaicinātais Delrons Džonsons guva 17 punktu un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, 12 punkti un astoņas bumbas zem groziem Terensa Tomasa rēķinā, bet ar 11 punktiem uzvaru kaldināt palīdzēja Raimonds Vaikulis. Laukumā pavadītajās tikai deviņās minūtēs desmit punktus guva Kristaps Purnis, kas precīzi realizēja visus trīs savus izdarītos tālmetienus.

“Šīs bija pirmās spēles šādā sastāvā. Daudz kas vēl ir jāmācās, komandai savā starpā jāsaspēlējas,” norādījis “Ventspils” galvenais treneris Kārlis Muižnieks. “Tomēr vēl nav zināms, vai visi šā brīža “Ventspils” spēlētāji paliks sastāvā.”

Nedēļas nogalē ar “Ventspils”, Maskavas apgabala “Dinamo”, poļu “Anwil” un zviedru “Plannja Basket” līdzdalību notiks “Ventspils naftas” kausa izcīņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!