Latviešu futbolists Māris Verpakovskis trešdien devies uz Spāniju, lai klubā "Getafe" iziet medicīnisko pārbaudi un tiktos ar kluba prezidentu, informē Kijevas "Dinamo" interneta mājas lapa.
Komandas sporta Leonīds Burjaks direktors stāsta: "Patiešām, "Getafe" vēlas redzēt Verpakovski savās rindās, taču neko konkrētāku es jums patlaban nevaru pateikt, jo Māris šobrīd atrodas Spānijā un iziet medicīnisko pārbaudi. Pēc tās arī būs skaidrs, kur viņš turpinās karjeru. Pagaidām runa ir par pusgada īri ar līguma izpirkšanas tiesībām."

Kā vēsta Ukrainas vortāls "fottball.ua", Kijevas "Dinamo" par Verpakovska izīrēšanu no spāņu kluba saņems 250 tūkstošus ASV dolāru, savukārt līguma izpirkšanas gadījumā "Getafe" būs jāmaksā ukraiņu klubam trīs miljonus ASV dolāru.

Pats Māris Verpakovskis portālam "Delfi" pastāstīja, ka atrodas Madridē, ir izgājis medicīnisko pārbaudi, kuras gaitā nav bijušas nekādas problēmas, taču līdz brīdim, kad tiks parakstīts līgums, negribētu izteikt kādus komentārus.

Atgādinām, ka pirms kāda laika "Dinamo" prezidents Igors Surkiss paziņoja, ka Verpakovskis tiks izlikts transfēru tirgū un pa šo laiku par latviešu futbolistu interesi bija izteikuši trīs klubi – Dņipropetrovskas "Dņipro", Zagrebas "Dinamo" un Madrides "Getafe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!