Foto: Publicitātes foto
Latvijas 2.kaitborda čempionātā, kas notika īpaši brāzmaina vēja apstākļos, par divkārtēju Latvijas čempionu kļuvis Gatis Satiks, informē sacensību rīkotāji.

"Kite Party Cup 2013" ietvaros Jaunciema ostā notika "Burusports" kursa braukšanas sacensības un Latvijas 2. čempionāts, kuru laikā brāzmaina, 7-12 m/sek, spēcīga vēja apstākļos par čempionu kopvērtējumā atkārtoti kļuva Gatis Satiks.

"Sarežģīti laika apstākļi bija izaicinājums visiem sacensību dalībniekiem, tomēr Latvijas kaitbordisti apliecināja savu izturību un rūdījumu", gandarījumu par sacensību norisi pauž Larss Āboliņš, "Kite party Cup 2013" organizētājs.

Kursa braukšanas sacensības notika divās klasēs - ar "race" un "twin tip" dēļiem. Par uzvarētāju Burusports kursa braukšanā ar "twin tip" dēļiem tika atzīts Mārtiņš Sproģis, ar "race" - Gatiks Satiks.

"Patīkami pārsteidza "race" dēļu braucēju neatlaidība un cīņas spars, startējot šajā fiziski smagajā disciplīnā visai skarbajos laika apstākļos. Īpaši gribu atzīmēt arī Mārtiņa Sproģa lielisko sniegumu, saskatu šajā braucējā vienu no potenciālajiem čempioniem nākotnē", uzsver sacensību galvenais tiesnesis Māris Birzulis.

"Kite Party Cup 2013" "Burusports" kursa braukšanas sacensību uzvarētāji:

"Race" dēļu klasē:
1. Gatis Satiks
2. Juris Vasieloks
3. Larss Āboliņš

"Twin tip" dēļu klasē
1. Mārtiņš Sproģis
2. Ģirts Lapškalns
3. Andris Bušs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!