Foto: F64

Latvijas bokseris Mairis Briedis un ukrainis Oleksandrs Usiks piektdien aizvadīja oficiālo svēršanās procedūru pirms Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) pusfināla cīņas.

Oficiālajā svēršanās procedūrā noskaidrojās, ka Brieža svars ir 90,3, bet Usika – 90,4 kilogrami. Smagā svara kategorijā cīnās bokseri līdz 90,7 kilogramiem, līdz ar to abi tiks pielaisti cīņai.

Sestdien "Arēnā Rīga" Briedis aizstāvēs savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, kā arī centīsies iegūt Usika īpašumā esošo Pasaules Boksa organizācijas (WBO) jostu. Abi bokseri līdz šim savā karjerā cīnījušies bez zaudējumiem.

"Tas ir liels gods cīnīties par šādu titulu. Redzēsim, kas notiks rīt. Cerams, ka mums izdosies pārrakstīt ne tikai Latvijas, bet arī pasaules boksa vēsturi. Cīņa savās mājās man dod papildus motivāciju. Ar savu enerģiju un fanu atbalstu ceram gūt uzvaru," teica Briedis.

"Iespēja apvienot abus titulus dod man motivāciju. Man patīk zaļā krāsa, un tieši tādā ir WBC josta," teica Usiks. "Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu, jo es strādāju ļoti smagi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!