Latvijas sportiste, trīskārtējā pasaules čempione Vita Matīse saglabā vadību pasaules čempionātā "Raceboard Masters" klasē arī pēc trim sacensību dienām, informē sacensību rīkotāji.

Pēc trešās sacensību dienas sieviešu divīzijā vadībā ir Matīse, otro vietu saglabājusi Ilona Grīnberga, bet trešā ir Vācijas pārstāve Zuzanna Štrīpe-Langere.

Vīriešu divīzijā vadību pārņēmis Argentīnas sērferis Fernando Konsorte, otrajā vietā atstājot iepriekšējo līderi slovāku Patriku Pollaku, bet trešajā vietā ir Polijas pārstāvis Artūrs Manelskis.

Paralēli pasaules čempionātam Ķīšezerā notiek arī starptautiskās sacensības "Rīgas Kauss" jauniešiem olimpiskajās klasēs "Techno 293" un "RS:X". "Techno 293" klasē pēc pirmās dienas sacensībām jaunākajā grupā pirmajā vietā ir Dāvis Mazais, otrajā vietā Jurģis Vaivods, trešajā vietā Gustavs Beķeris, junioru grupā pirmajā vietā Emīls Punte, otrajā vietā Arturs Sprindžuks, trešajā vietā - Marks Rumjancevs, savukārt jauniešu grupā pirmajā vietā norvēģis Isaks Hesens, otrajā vietā Elizabete Meņģele, trešajā vietā Namejs Dreimanis. "RS:X" klasē pirmajā vietā ir Ketija Birzule, bet otrā ir somiete Aleksandra Blinnika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!