Foto: AP/Scanpix
Latvijas spēkavīrs Dainis Zāģeris izcīnījis sesto vietu Rumānijā notikušajā Čempionu līgas posmā.

Jau ceturtajā Čempionu līgas posmā pēc kārtas uzvaru izcīnīja polis Kšištofs Radzikovskis, kurš tika pie 53 punktiem, bet Zāģeris šoreiz samierinājās ar 42,5 punktiem.

Šis rezultāts Zāģerim deva astoņus punktus sezonas kopvērtējumā, kur viņš pēc 12.posma ar 102 punktiem saglabājis ceturto vietu. No labāko trijnieka viņu tagad šķir jau 43 punkti.

Sezonas sākumā Zāģeris izcīnīja piekto vietu Francijai piederošajās Martinikas salās notikušajā posmā, pēc tam nākamos divus Čempionu līgas posmus izlaida traumas dēļ, bet vēlāk ieguva sesto vietu Serbijas posmā un septīto vietu Somijā. Savukārt jūnija izskaņā notikušajā posmā Olainē latvietis bija ceturtais, bet pēc tam tika pie otrās vietas Portugāles posmā, kam sekoja piektā pozīcija Horvātijā, Polijā un Ungārijā, kā arī trešā vieta Zambijā.

Sezonas turpinājumā gaidāmi vēl trīs Čempionu līgas posmi, kā arī finālsacensības novembra vidū Malaizijā.

Šajā sezonā Zāģeris sev izvirzījis divus mērķus - kādā no posmiem kāpt uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena un kopvērtējumā iekļūt labāko trijniekā, kas ļautu kvalificēties "World's Strongest Men" sacensībām.

Iepriekšējā sezonā Zāģeris izcīnīja ceturto vietu Čempionu līgas kopvērtējumā.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!