Foto: AP/Scanpix

Viens no pasaules labākajiem tenisistiem Novāks Džokovičs jau sācis gatavoties "French Open" pusfināla spēlei pret latvieti Ernestu Gulbi, un viņš jūtas pietiekami pārliecināts par savām izredzēm.

Gulbis un Džokovičs Francijas atklātā tenisa čempionāta pusfinālā spēkosies piektdien. Ceturtdaļfinālā Gulbis pieveica Tomašu Berdihu, bet Džokovičs – Milošu Raoniču.

"Es cenšos gatavoties tikai uz nākamo maču, tāpēc es neesmu jau sācis domāt par finālu. Šobrīd koncentrējos tikai spēlei pret Gulbi. Viņš spēlē ļoti labi, viņš kortā darbojas ar pārliecību," ārvalstu medijos citēts Džokoviča teiktais.

"Man patīk savas izredzes, jo aizvadītajās nedēļās labi spēlēju uz māla seguma. Divas brīvdienas man nāks par labu, jo tas palīdzēs manam organismam atjaunoties, kā arī varēšu treniņos sagatavoties nākamajam izaicinājumam," turpināja serbu sportists.

Gulbis ar Džokoviču spēkosies pirmoreiz kopš 2011.gada un līdzšinējos piecos abu tenisistu dueļos četras reizes pārāks bijis serbs. Gulbis "Grand Slam" ietvaros izliktajam spēlētājam nav piekāpies kopš 2010.gada Austrālijas atklātā čempionāta, svinot piecus panākumus pēc kārtas.

"French Open" otrs pusfināla pāris noskaidrosies trešdien, kad ceturtdaļfināla dueļos tiksies pagājušā gada finālisti spāņi Rafaels Nadals un Davids Ferrers, kā arī brits Endijs Marejs un francūzis Gaels Monfiss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!