Foto: AP/Scanpix
Par pirmā jaunizveidotā tenisa premjerlīgas turnīra (IPTL) uzvarētāju kļuvusi šveicieša Rodžera Federera un leģendārā amerikāņa Pīta Samprasa pārstāvētā "Indian Aces" komanda.

Turnīram ilgstot 12 dienas, "Indian Aces" kopvērtējuma vadībā atradās kopš trešās tā dienas, jau priekšlaicīgi nodrošinot uzvaru kopvērtējumā.

Sacensībās, komandu pārstāvot vienspēļu, dubultspēļu, jaukto dubultspēļu un veterānu sportistiem, "Indian Aces" 12 dueļos tika pie astoņiem panākumiem.

Šo komandu bez Federera un Samprasa sacensībās pārstāvēja arī francūzis Gaels Monfiss, serbiete Ana Ivanoviča, Sanija Mirza un Rohans Bopana no Indijas, kā arī francūzis Fabriss Santaro.

Ar septiņiem panākumiem otrajā vietā sekoja "Musafir.com UAE Royals" komanda, kuru pārstāvēja arī serbs Novāks Džokovičs un Karolīne Vozņacki no Dānijas, pie sešām uzvarām tika Manilas "Mavericks" ar britu Endiju Mareju un krievieti Mariju Šarapovu ierindā, bet Singapūras "DPS Slammers", kuru pārstāvēja arī amerikāniete Serēna Viljamsa un ASV leģenda Andrē Agasi, iekrāja trīs uzvaras.

Āzijā bāzētais komandu turnīrs tika izveidots pērn, bet šogad piedzīvoja savu debiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!