Foto: AFP/Scanpix

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā joprojām saglabā 23.vietu, tāpat kā Rafaels Nadals - pirmo.

Ranga līderpozīcijās izmaiņu nav pirmajā četriniekā - pirmās raketes godu saglabājis Nadals, otrais ir Novāks Džokovičs, tad šveicietis Staņislass Vavrinka un ceturtais ir viņa tautietis Rodžers Federers.

Vietām samainījušies spānis Dāvids Ferrers un čehs Tomašs Berdihs, kuri tagad ieņem attiecīgi piekto un sesto vietu. Septītajā un astotajā tāpat kā pagājušonedēļ ir Huans Martins del Potro un Endijs Marejs.

TOP10 ir iekļuvuši kanādietis Milošs Raoničs un amerikānis Džons Isners, kuri tikuši garām divas ranga pozīcijas zaudējušajam francūzim Rišāram Gaskē.

Pārējiem rangā esošajiem Latvijas sportistiem atšķirībā no Gulbja bijis kritums, izņemot Mārtiņu Podžus, kurš pakāpies par septiņām pozīcijām uz 742.vietu. Viņa brālis Jānis noslīdējis vienu pozīciju zemāk, uz 886. vietu.

Andim Juškam kritums par divām pozīcijām (665.), Miķelim Lībietim par vienu (714.), Deividam Juškam par astoņām (1453.), bet Mārcim Garūtam - par piecām (1511.).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!