Foto: AFP/Scanpix
Austriešu tenisa speciālists Ginters Bresniks, kurš trenē labāko Latvijas sportistu Ernestu Gulbi un austriešu talantu Dominiku Tīmu, izlēmis, ka turpmāk uz turnīriem dosies ar to savu audzēkni, kurš smagāk strādā.

Tīms, uzvarot turnīros iepriekšējās divas nedēļas, piektdien Austrijā piedzīvoja neveiksmi Kicbīeles "ATP World Tour 250" sērijas turnīra pusfinālā, pārtraucot desmit uzvaru sēriju. Savukārt šosezon neveiksmīgi spēlējošais Gulbis sestdien Kanādā sāks dalību Monreālas "Masters 1000" turnīra kvalifikācijā.

"Sākotnēji bija plānots, ka došos uz Monreālu ar Ernestu, tomēr viņš aizlidoja, bet es izlēmu palikt Kicbīelē," Bresnika izteikumus, atsaucoties uz "Eurosport", citē portāls "tennisworldusa.org". "Nevaru pamudināt Gulbi, kurš pēdējos 2-3 gadus neuztver kortu ļoti nopietni. No šī brīža ceļošu ar to sportistu, kurš smagāk strādās."

"Pēdējos sešus mēnešus Ernestam bijušas problēmas privātajā dzīvē, bet ceru, ka tagad tās atstātas aiz muguras," atzina Bresniks.

Šosezon 26 gadus vecais Gulbis 22 spēlēs guvis tikai piecas uzvaras. Monreālas turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā viņš sacentīsies ar ATP ranga 124. vietā esošo slovēni Blazu Rolu.

Kā zināms, šīs sezonas laikā Gulbis bija pārtraucis sadarbību ar Bresniku, tomēr pēc neilga laika abas puses atsāka strādāt kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!